Historie Lasertagu v Čechách

Fanoušci nás v poslední době zahrnují dotazy Jak to začalo? Jak jste mohli vymyslet něco tak úžasného? Kdo to vymyslel konkrétně a kdo o svém přínosu jen lže? Na vlně takových dotazů jsme se rozhodli zveřejnit, jak to tedy vlastně vůbec bylo.

Kdo náš klub trochu zná, určitě již zaslechl, že vlastníme drtivou většinu všech legálních bojových systémů na trhu. To, že nikdo z nás neumí pořádně ovládat ani jeden, je už věc druhá. A tak průsečíkem můžeme jmenovat např. Counter-strike, Arma 3, airsoft, paintball, taktické vzduchovky a v neposlední řadě i cestovní šachy. Jak to ale bylo na začátku s lasertagem, o kterém teď mluví skoro všichni??

To jednou lidi z klubu tak večer seděli v hospodě a pili. Aby bylo jasné, každý náš člen vlastně umí v životě pořádně jen tři věci. Pití piva, hraní výherních automatů a koukání na televizi. A právě zde se zrodila ta revoluční myšlenka….při nekonečném probírání našich koníčků….

Pro lepší přiblížení, nabízíme přesný popis odposlechu, který zapůjčila Daňová Kobra…člen Kanec před nějakým časem absolvoval letní brigádu jako plavčík na místní bahňáku. Bohužel ale svůj tučný zisk zapomněl zdanit. V průběhu onoho dne byl již sledován třemi teamy v reálném čase.

Zpět ale k naší historce

Kanec: Hele Njorde, myslíš, že bys dokázal zabudovat televizní ovladač třeba do Ákáčka? Chtěl bych si procvičit střelbu slabou rukou, přitom koukat třeba na Simpsonovi a přepínat to třeba na Ulici.

Njord: Myslím………že bych to dokázal.

Kanec: Super, tak já se pro to zítra stavím.

Dominik: Hele chlapi, a nebylo by lepší do toho Ákasa dát pivo nebo válec z výherní bedny??

Njord: Myslím………že to by bylo náročnější.

Číšnice: Hele vy idioti, a proč si na sebe nedáte nějakej přijímač?? Vždyť by to mohl být regulérní bojovej systém s abnormálním dostřelem!! Ještě jednou do kola co je na stole?

Njord: Myslím, že to by šlo.

Kanec: Jako ten přijímač nebo ty tři piva?

Njord: Ty tři piva.

Dom: A ten přijímač???

Njord: Ten taky.

Kanec: Stejně ho nemáme na co připnout, podle mě je to hloupost, jen další slepá výcviková větev. Když si to dáš třeba na ruku, pak si dáš v přestřelce třeba ruce do kapes……..a je to na nic…..

Číšnice: Tak tady máme ty tři kusy. Jak to nemáš kam připnout, ty idiote? Dejte si to na čelenku, ne? Stejně jen většinou chodíte a čumíte, co byste kde vychlastali, huba s hlavou je z vás vidět nejvíc.

Njord: To je dobrý nápad…..si myslím.

Share

Napsat komentář