ATENTÁT – den hanby

Radotín 24.3. 2014

Dnes v 00:40 hodin ráno byl proveden atentát na velitele Pohanského psa! Prozřetelnost bohů velitele jako vždy zachránila včetně rodiny a věrného psa Mollinky. Všichni jsou v pořádku a
v bezpečí. Atentátník je na útěku. Prosíme, spolupracujte se všemi represivními složkami, věřím že viník či viníci budou co nejdříve dopadeni a potrestáni.

Jaroslav

Tuto zprávu přijali všechny tiskové agentury přesně v 00:53 hodin. Co se tedy vlastně stalo? V předvečer atentátu ke mně přijel v 21:00 Dominik a předal mi vzduchovou láhev s průhlednou výmluvou, že se na středeční poradu nedostaví, ať ji vezmu Tonymu. Prý dělal na láhvi nějaké opravy. Uložil jsem láhev do chodby(naštěstí).
V 00:40 se ozval ohlušující výbuch, který zbořil neobydlenou část mé přepychové vily.
00:41 Budí mě manželka Olina, že prý slyšela něco šramotit v chodbě a ať to jdu zkontrolovat.
00:41 až 00:51 Klasická rodinná hádka o tom kdo kam půjde, kdo má jaké povinnosti, hádka o tom, že nejsem schopný ani umýt auto, ani vynést koš…
00:52 Dle pořekadla: „moudřejší ustoupí“ si oblékám maskáče a jdu zkontrolovat chodbu.
00:53 Procházím sutinami a uvědomuji si situaci a z toho vyplývající nebezpečí. Běžím k počítači a vydávám prohlášení pro tiskové agentury.
00:54 Povolávám rotu B v čele s Olympikem, jedinou věrnou rotu přezdívanou Pretoriánská.
00:55 V Radotíně a blízkém okolí je vyhlášeno stanné právo.
01:12 Rota B uzavírá ulici a pročesává okolí.
01:20 Beru opět telefon a aktivuji Pohanstapo(úřad pro odhalování protiJarynovských tendencí uvnitř i mimo klub).
01:30 Příjezd statika.
01:35 Statik vyslovuje domněnku, že bude potřeba strhnout celou ulici. Budovy jsou silně narušené a hrozí zřícení.
01:40 Příjezd Pohanstapa v čele s věrným a spolehlivým Kurtem Čahyčem.
01:43 Kurt nechává zatknout statika za porušení zákazu nočního vycházení. Jaroslav dělá, že situaci nevidí, v tomto případě mu totiž nemusí platit.
01:50 Nastupují forenzní odborníci Pohanstapa a odebírají vzorky ze všeho a ze všech.
01:53 Kurtovi ihned padla do oka manželka Olina. Přimouřeným okem si jí měří a letmo vyslýchá. Výslech končí výměnou telefonních čísel a dohodnutou schůzkou. Jaroslav je informován, že to s případem nemá nic společného.
01:58 Jaroslav i s rodinou je evakuován na bezpečné místo, kde setrvají do vyšetření případu(jsou odesláni na půdu, kde jsou jim poskytnuty karimatky a telefonní aparát).
02:00 Statik odjíždí z Radotínského nádraží ve vagónu pro dobytek vstříc novému dobrodružství v internačním táboře.
04:00 Jsou známy první výsledky prohlídky domu a odebraných materiálů. Dle pohozené hiphopové čepice s kšiltem se zjistilo, že za Jaroslavovou dcerou dochází místní patnáctiletý borec Tonda a dle chlupů na pohovce, že za Mollinkou dochází vypelichaný Yorkshire Jim z vedlejšího domu.
05:00 Jim a Tonda jsou zatčeni a odesláni za statikem. Je poslán požadavek do tábora aby nebyli umístěni na stejném bloku.
06:30 Z laboratoře přichází jediný hmatatelný důkaz. Mastný otisk palce pravé ruky ze vzduchové láhve. Rozborem omastku se zjišťuje, že se jedná o pozůstatky vepřové konzervy, kterou ve svém sortimentu nabízí řetězec Penny. Konzerva obsahuje pouze 10% masa, zbytek je pouze kůže a sádlo. Je jasné ,že něco takového obyčejný člověk nejí! Teorie o tom, že by nějaký bezdomovec chtěl zabít velitele se Kurtovi nezdá. Dává předvolat celou rotu A k výslechu.
07:00 až 12:00 Výslechy roty A nikam nevedou. Kurt nemá specializaci ve výslechu osob s mentální retardací. Mnohdy nelze z vyslýchaných dostat nic víc než pouze skřeky a vytí.
13:00 Je povolán psycholog Pohanstapa aby se pokusil z tvaru otisku sestavit pachatelův profil. Citace z výsledné zprávy: Jedná se o člověka prohnaného, mazaného a mastného. V reálném životě to bude ale člověk z vizáží hlupáka, otloukánka, určitě bude spíše tlustý, v dětství spolužáky neoblíbený. Celý život zesměšňovaný, právem podceňovaný. Člověk co celý život stojí ve stínu někoho jiného, někoho lepšího, někoho úžasného. Okruh pachatelů se tedy zmenšil ale přímý důkaz, který by na někoho konkrétního ukázal stále chybí. Kurt nic nevzdává a rozhoduje se využít jedinou přímou stopu. Bere svůj černý mercedes a začne objíždět všechny Penny markety v Praze. Vyslýchá všechny vedoucí, pokladní, skladníky………všichni mají ale stejnou odpověď: „Tuhle konzervu? tu prasárnu si tady nikdo nekoupí ani v akci!“. Zlomový okamžik případu přichází při příjezdu do marketu na Vinohradech. Kurt: Dobrý den Pohanstapo, koupil si někdo v poslední době tady tenhle hnus? Pokladní Marie: Ano, ano prosím. Kupuje si to tady jeden ochotník z místního divadla. Vždy po představení. Kurt: Z čeho usuzujete, že je to ochotník a že sem chodí po představení? Pokladní Marie: No… hrajou teď Farmu zvířat…… chodí sem ještě v převleku za prase. Kurt: Tomu rozumím… mohu vidět kamerový záznam? …po přehrání záznamu… Kurt: Člověče ženská vy jste někdy viděla prase s černým baretem? Pokladní Marie: No…no……u mě je prase jako prase milej pane. Kurt: (pro sebe na půl hlasu) A mám tě!
19:36 Všechny důkazy jsou předány Vrchnímu veliteli. Velitel vydává prohlášení pro Pohanského psa:

„Pohanští psi a feny! Nevím, pokolikáté už na mne byl plánován atentát a pokolikáté byl proveden. Početně bezvýznamná banda ctižádostivých, nestydatých a zločinně hloupých důstojníků kula pikle, aby se mě zbavila a zároveň zlikvidovala prakticky celý velitelský štáb Pohanského psa. Bomba, kterou nechal umístit plukovník hrabě von Cholesterol, v klubu přezdíván Aknot, mi vybuchla prakticky pod nohama. Teď už je evidentní, že se mi nemůže nic stát, že je nepochybnou vůlí osudu, abych i nadále žil a dokončil své poslání. To, co se zde dnes přihodilo, je důkaz. Já sám jsem zcela nezraněn až na pár drobných odřenin a popálenin. Považuji to ze strany prozřetelnosti za další potvrzení svého poslání pokračovat na cestě k vytčenému cíli.“

Share

Napsat komentář